Вхід на сайт

Нові на сайті?

Зареєструватись
Наприклад: Єгипет

Ізраїль, Віза

Мова: Іврит і арабська (обидві державні)

Різниця у часі: різниці в часі між Ізраїлем і Україною немає.

Валюта: Шекель (NIS, множина - "шкалим")



  Віза до Ізраїлю оформляється протягом 5 днів.

 

  Необхідні документи для отримання в'їзної візи: ксерокопія закордонного паспорта туриста.

 

  Для оформлення індивідуальної візи необхідні: оригінал закордонного паспорта, оригінал внутрішнього паспорта або нотаріально завірена ксерокопія, 2 фото, анкета. Для оформлення візи дітям до 18 років додатково необхідні оригінал свідоцтва про народження, копія свідоцтва про шлюб батьків. Якщо ж дитина їде в тур з одним з батьків, потрібний і нотаріально завірена копія довіреності на виїзд дитини з країни від другого батька.