Вхід на сайт

Нові на сайті?

Зареєструватись
Наприклад: Єгипет

Швейцарія, Віза

Мова: німецька, французька, італійська і ретороманська

Різниця у часі: відстає від київського на 1 годину.

Валюта: швейцарський франк. 1франк = 100 сантимів.

 

 



  Термін оформлення візи в Швейцарію - від 2 днів. Необхідні документи для оформлення візи в Швейцарію:

 

1. Закордонний паспорт;

2. 2 фотографії (кольорові 3,5 х4, 5);

3. Ксерокопія всіх сторінок українського паспорту;

4. Довідка з роботи (на фірмовому бланку з вказівкою реквізитів компанії, посади, заробітної плати);

5. Для пенсіонерів: копія пенсійного посвідчення плюс спонсорська довідка);

6. Для студентів: довідка з навчання плюс спонсорська довідка;

7. Для самотніх батьків, що виїжджають з дітьми: нотаріально завірена довіреність на вивезення дитини або копія довідки матері-одинака або довідка з міліції про неможливість встановлення місцезнаходження батька або свідоцтво про смерть і т.д.