Вхід на сайт

Нові на сайті?

Зареєструватись
Наприклад: Єгипет

Словенія, Віза

Мова: словенска

Різниця у часі: Місцевий час відстає від київського на 1 годину.

Валюта: євро (EUR)

 



  Для оформлення туристичної візи до Словенії потрібні: закордонний паспорт з терміном дії не менше трьох місяців з моменту закінчення поїздки і з чистою сторінкою для візи, копія його першої сторінки; якщо їде дитина, то і копія другої сторінки закордонного паспорта, а також чиста сторінка для візи дитині; копія громадянського паспорта; 1 фотографія (в тому числі на дітей, вписаних в паспорт); анкета (на дитину потрібна окрема анкета, навіть якщо він вписаний в паспорт батьків); довідка з місця роботи на бланку з усіма координатами підприємства, з зазначенням посади та окладу за останні 3 місяці, підписана директором підприємства і головним бухгалтером і завірена печаткою; для приватних підприємців - копія свідоцтва про реєстрацію та виписка з податкової про доходи; для студентів та школярів - довідка з місця навчання; свідоцтва фінансового забезпечення туриста під час подорожі з розрахунку 50 євро на добу на дорослого і 30 євро - на неповнолітню дитину у супроводі батьків (дорожні чеки, кредитні картки з довідкою з банку про наявність грошей на них, виписка з банку про стан рахунку); туристичний ваучер; страховка (оригінал і копія ) з покриттям не менше 30 тис. євро. Якщо турист вирушає на лікування - документи, які підтверджують наявність договору про проходження курсу лікування в Словенії, виданого Міністерством охорони здоров'я Словенії.

 

  Для дітей до 18 років, які виїжджають з одним з батьків, потрібно нотаріально завірений дозвіл від другого батька або від обох батьків (якщо дитина подорожує з іншими супроводжуючими) і його копія.

 

  Термін оформлення візи - 5 робочих днів. Консульський збір - 35 євро.